Al sinds ik mijn blog www.zazazoo.nl heb ben ik fan van de webshop Zoedt. Ze hebben er allemaal leuke dingen voor in huis en ook hele handige stationary. Zo hebben we van Zoedt bijvoorbeeld tuinkussens, tuinposters en ook muurcirkels voor zowel binnen als buiten. Elk seizoen komt het merk met een nieuwe collectie muurcirkels, die je zowel kunt ophangen als kunt neerzetten. Ik hou hier echt van, want het maakt de ruimte waar je ze hebt hangen of staan (of dat nu in de woonkamer of slaapkamer is) een stuk gezelliger. Juist dat gevoel willen we nu. Hoog tijd dus om je te laten kennismaken met de muurcirkels van Zoedt.

De muurcirkels van Zoedt

Mocht je nu niet ze goed weten wat muurcirkels zijn, dan zal ik je dat kort uitleggen. Muurcirkels worden ook wel wandcirkels genoemd. Muurcirkels zijn ronde platte bordjes/plaatjes die je in verschillende formaten kunt bestellen. Je kunt ze aan de muur ophangen d.m.v. dubbelzijdige tape, maar je kunt ze ook neerzetten in een speciaal daarvoor gemaakte houder. Muurcirkels komen in allerlei soorten, kleuren en variaties. Ze zijn er zelfs per thema! Denk hierbij aan Sinterklaas en Kerst. Zoedt kenmerkt zich door het gebruik van de kleuren zwart en wit. Ze maken er bijvoorbeeld motiefjes van, maar ook leuke afbeeldingen. Vrij nieuw zijn de zachtere nude tinten en de kurkvarianten. Ook hiermee lap je jouw interieur lekker op. Kurk oogt lekker natuurlijk en zacht en is gezellig in een warm interieur.

Zoedt muurcirkel

Hoe style je de muurcirkels van Zoedt?

Het stylen van deze muurcirkel is eigenlijk vrij simpel. Je kunt ze ophangen door met dubbelzijdige tape te werken. Kies hiervoor wel speciale tape die je op de muur kunt plakken en die ook weer makkelijk te verwijderen is. Zo kun je met de muurcirkels blijven spelen en variëren. Hang je ze aan de muur op? Kies dan een mooi plekje waar ze ook echt kunnen shinen en hang een paar exemplaren bij elkaar. Varieer hierbij met quotes en afbeeldingen en kies muurcirkels in verschillende groottes en eventueel kleuren uit. Juist dan krijg je een erg leuk en speels effect. Kies er ook niet teveel, want dan wordt het een drukke bedoeling en is het toffe effect ervan weg. Wanneer je ze neerzet kun je per plekje het beste één cirkel in de houder neerzetten. Hierdoor leg je de focus op dit ene exemplaar en wordt het echt een blikvanger. Zet er ook niet teveel omheen, zodat echt alle aandacht naar de muurcirkel gaat. Mocht je het moeilijk vinden om te combineren, dan heeft Zoedt ook mooie muurcirkel sets!

Zoedt muurcirkel

Natuurlijk mogen de muurcirkels bij ons thuis niet ontbreken. Wij hebben ze echter niet tegen de muur opgehangen, maar zetten ze in een houder. Ik heb er eentje voor de feestdagen, zowel voor Sinterklaas als eentje voor Kerst. Deze zet ik in onze zwarte vakkenkast in de woonkamer. Omdat de kast zwart en donker is leg ik er vaak nog wat lampjes bij op batterij om het nog gezelliger te maken. Heel tof is overigens dat ze nu bij Zoedt ook setjes aanbieden. Zo heb je meteen een hele toffe combinatie aan muurcirkels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.