Ik sta open voor allerlei samenwerkingen en vind het leuk om nieuwe producten en/of diensten te ontdekken. Wil je jouw product of dienst graag promoten via Loveinterieur.nl en persinformatie en/of persberichten toesturen? Of wil je liever adverteren middels één van de vele mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar info@loveinterieur.nl en ik reageer zo spoedig mogelijk.

Om een idee te geven met wie ik allemaal samenwerkingen heb gehad via mijn andere blog:

Xenos, Berden, Sanders Wonen, Grohe, Gekophout, Doabuy, Zoedt, Fotofabriek.nl, Fotocadeau.nl, De Veranda Specialist, Somfy, HG, PVCvloeren Online, Karwei, Praxis, Australian, Sudio, KiddyColors, Witlof for Kids, Lascal, Baby’s Only etc.


SAMENWERKEN VIA LINKPIZZA MEDIAKIT

Eén van de platforms waar ik als blogger bij ben aangesloten is LinkPizza. Dat werkt ontzettend fijn, want niet alleen worden je linkjes affiliate linkjes (dit werkt alleen met plugin en Javascript), ook krijg je makkelijk en een duidelijk overzicht van campagnes die lopen en heb je je eigen LinkPizza MediaKit (klikkerdeklik voor die van mij!). Voor de adverteerder heeft dit ook voordelen, zoals het gemakkelijk onderhandelen over voorwaarden en prijsstelling, automatische facturatie en inzicht in bezoekers en demografie van de publisher. Een win-winsituatie dus!!


DISCLAIMER SITEMAP