Het voorjaar is gelukkig nu dan eindelijk echt losgebarsten en we mogen gaan genieten van heerlijk weer en het voorjaarszonnetje. Om ook binnen te kunnen genieten van het voorjaar hoef je enkel wat kleine aanpassingen te doen. Hoe en wat? Dat vertellen wij je vandaag!

Bloemen

Bij het voorjaar horen natuurlijk bloemen! De kans is groot dat je al wat vazen in huis hebt, maar wil je het echt goed aanpakken ga dan eens op zoek naar een nieuwe vaas. Eentje die het voorjaar schreeuwt. Denk hierbij aan lekkere felle kleurtjes of misschien wel een mooie pastelkleur. Persoonlijk vind ik een vaas met een bijzondere vorm altijd een goed idee, want hiermee haal je meteen een mooi stijlitem in huis. Elke week kun je er verse nieuwe bloemen in zetten. Als dat geen voorjaar in huis is…

Zachte kleuren

Het voorjaar kenmerkt zich vaak door Pasen, de bloemetjes en de bijtjes en lekker weer. Hoe leuk is het dan om in je interieur te kiezen voor zachte kleuren, zoals pastelkleuren. Dat kan in de bovengenoemde vaas, maar ook in nieuwe kussens voor op de bank en zelfs een nieuwe heerlijke deken. Wil je het wat subtieler aanpakken, dan kun je ook voor toffe kaarsen gaan. Sinds kort ben ik fan van Dippy kaarsen, welke gemaakt worden door mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt. Deze kaarsen zijn handgemaakt en bestaan uit twee kleuren. In een toffe kandelaar ermee en je bent klaar!

voorjaar in huis

Gordijnen open

Vaak hoef je nog niet eens zo heel veel te veranderen in je interieur wil je het voorjaar ook binnen kunnen proeven. Gooi eens wat vaker die gordijnen open bijvoorbeeld. Op die manier kan de zon lekker naar binnen komen en geniet je van veel licht in je woonkamer. Juist dit licht zorgt ervoor dat jij dat lente gevoel steeds meer te pakken krijgt.

Droogbloemen

Droogbloemen zijn nog steeds een dikke hit in allerlei soorten interieurs. Gelukkig ook maar, want ik hou hier echt van. Droogbloemen komen in allerlei varianten en kunnen dus ook heel kleurrijk zijn. Kies dit voorjaar eens voor een nieuw mooi boeket met lekker veel kleur erin. Je hoeft ze niet te vervangen of water te geven en gaan dus lekker lang mee. Op die manier staan ze de hele lente op jouw tafel te pronken!

Zo haal jij het voorjaar in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.