Veel keuze

Tegenwoordig zijn er onwijs veel interieurstijlen waaruit je kunt kiezen. Of niet natuurlijk, want je kunt ze ook makkelijk samenvoegen en er zelf een toffe mix van maken. Helemaal on trend is momenteel de Japandi stijl. Deze interieurstijl kenmerkt zich het mixen van Scandinavische en Japanse stijlelementen. Het ziet er lekker fris en stralend uit. Ook heel populair, al jaren, is de industriële interieurstijl. Het Scandinavische zie je ook veel terug en steeds meer komt de luxueuze stijl in woonkamers naar voren. Denk hierbij aan rijke en luxe stoffen, prachtige kleuren en mooi lichtgebruik. Voor de mensen die het liefst buiten vertoeven is de Botanische woonstijl perfect en voor wie van een tikkeltje anders houdt is er de Bohemian en Retro woonstijl. Ben je geen fan van alle poespas in huis? Dan past een Minimalistisch interieur zeker bij jou of ga je blij worden van een modern/design interieur. Hou je juist wel van tierelantijntjes? Dan past de Romantische stijl en de Landelijke woonstijl heel erg bij jou!

woonstijlen

Wij zijn helemaal fan van een beetje Japandi, gemixt met Industrieel en een tikkeltje Scandinavisch erbij. Licht in huis zorgt voor een rustige mindset en juist daarom streven wij dit thuis zo na. Natuurlijk ligt het ook geheel aan jouw voorkeuren en woning welke stijl dat goed bij jou en jouw huis past.

Wat is Bohemian?

Mocht je niet zo thuis zijn in de woonstijlen, bezoek dan eens de pagina’s. Je leert er kort over deze woonstijl en kunt allerlei inspiratie en tips lezen in de artikelen erover.

Zoals gezegd hoef je je gelukkig niet te beperken tot één woonstijl maar kun je allerlei interieurstijlen mixen. Tegenwoordig is mixen en matchen helemaal hip en dat geldt ook voor interieurs. Koop wat je leuk en mooi vindt en niet enkel omdat het in het plaatje past. Alles bij elkaar is jouw woonstijl en dat is goed. Zo maak je jouw interieur persoonlijk en voel je je thuis. En juist dit laatste is het belangrijkste.