Inspiratie per ruimte

Op deze pagina kun je alle interieurinspiratie terugvinden per ruimte. Wel zo makkelijk natuurlijk, want vaak ben je op zoek naar juist iets voor de woonkamer, de keuken, badkamer of jouw slaapkamer. Dit zijn de meest voorkomende ruimtes waarbij we op zoek gaan naar leuke interieur of styling inspiratie. Logisch ook, want het zijn tevens de ruimtes waar we de meeste tijd doorbrengen.

interieurinspiratie per ruimte

De vergeten ruimtes

Ook kun je hier allerlei leuke ideeën vinden voor jouw hal, het toilet en zelfs de zolder. Vaak zijn dit de wat vergeten ruimtes en eigenlijk is dat heel zonde. Jouw hal bijvoorbeeld is het visitekaartje van de rest van jouw huis, want het is de eerste ruimte die je betreed wanneer je binnenkomt. En jouw zolder…die kan natuurlijk heel gemakkelijk als rommelzolder dienen, maar hoe fijn is het wanneer je deze zo verbouwd en inricht dat je er een extra kamer mee hebt. Zo creëer je makkelijk meer woonruimte in jouw bestaande huis.

Slaapkamers vol liefde

En wat dacht je van de babykamer, kinderkamer of tienerkamer? Deze ruimtes verdienen net wat meer liefde, want hier liggen jouw kostbaarste bezitjes. Stop er veel liefde in, samen met wat fijne inspiratie van deze blog en deze slaapkamers zijn een plaatje waar je kind(je) niet meer uit wilt komen.

Heb je de luxe van een bijkeuken? Ook dan kun je hier lekker inspiratie opdoen! Hoe je hem ook gebruikt, er zijn altijd hele fijne ideeën over te vinden die er tof uit zien en ook nog eens lekker praktisch zijn.

Doe lekker inspiratie op en bewaar desnoods in jouw favorieten.