Jouw huis gezellig maken…zeker in deze tijd van het jaar is dat belangrijk. Nu net zo na de feestdagen, wanneer de kerstboom opgeruimd is, kan je woonkamer wat kaal en kil aanvoelen. Allerlei gezellige lampjes zijn immers weg. Op Gekophout schreef ik een leuk artikel met daarin 5 interieur tips voor een gezellige woonkamer. Je leest er vanalles terug hoe je jouw huisje weer knus en gezellig maakt. Denk aan fijne kaarsjes, gordijnen, hout en nog veel meer. Neem zeker eens een kijke en wie weet doe je wel leuke interieurinspiratie op! Via de link kun je het gehele artikel lezen.

Mijn die van een gezellig huis is de juiste combinatie van materialen. Hou het allemaal wat rustig en niet te druk. Niet teveel accessoires dus en kies alles zorgvuldig uit. Maak veel gebruik van bijvoorbeeld hout, want deze natuurlijke kleur en het natuurlijke materiaal doet het altijd goed in een gezellig interieur. Ook mag stiekem een haard niet ontbreken en gaan we voor heerlijke geurkaarsen.

Heb je een grote woonkamer? Dan kan die kil overkomen. Verdeel hem daarom in vakjes met bijvoorbeeld mooie luxe vloerkleden. Dit doet vaak ook wonderen voor de uitstraling van jouw interieur. Werk met warme kleuren op de muur en in je meubels en kies bijvoorbeeld voor warme tinten als goud. Meer tips kun je terugvinden op www.gekophout.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.